Diensten

NNS richt zich primair op onderstaande diensten.
U kunt hier vrijblijvend uw offerte aanvragen.

NNS verricht de regelmatige schoonmaak voor diverse klanten. Streeploos, smetteloos en grondig, zoals we hebben beloofd. Samen met de klant definiëren wij een methode en de schoonmaaktijden, bovendien rekenen we heel schappelijke tarieven.

Het schoonmaken en schoonhouden van glas kunt u gerust overlaten aan NNS. Bewassing van alle soorten, maten en toepassingen van glas, zowel binnen- als buitenshuis, behoren tot de mogelijkheden.

Incidenten
Niets is er zo vervelend als incidenten waardoor uw eigen dienstverlening in de knel komt. NNS Schoonmaak begrijpt dat als geen ander en staat binnen no time bij u op de stoep. 

’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds, er is altijd wel iemand van ons bereikbaar waardoor een specialist snel aan het werk kan.

Zonnepaneel-/PV-reiniging
Zonnepanelen, ook wel PV-systemen, verliezen al na een jaar tijd gemiddeld 4,4% tot 7,7% rendement met betrekking tot zonne-energie als gevolg van vervuiling. Er komt dan minder licht op de zonnecellen, waardoor de energieopbrengst zal reduceren. Ook kan de verontreiniging storingen veroorzaken in de installatie. De vervuilers, ook wel hot-spots genoemd, die de cruciale oppervlakte eventueel kunnen aantasten zijn ondermeer stof, zand, (zure) regen, industriële verontreiniging en vogeluitwerpselen. Details hierover kunt u lezen in dit TNO-rapport. Door uw zonnepanelen jaarlijks door de specialisten van het Noord Nederlands Schoonmaakbedrijf te laten reinigen, kunt u het rendement aanzienlijk verhogen! Lees meer

Brandpreventie
NNS Brandpreventie is een dochterbedrijf van NNS Schoonmaakbedrijf. Daar waar NNS Schoonmaak de schoonmaak voor onze klanten uitvoert helpt NNS Brandpreventie bedrijven en instellingen uit de brand. NNS Brandpreventie gecertificeerd dealer van HCA producten. HCA heeft een scala aan brandwerende en brandvertragende producten ontwikkeld waarmee materialen en stoffen behandeld worden: de HCA brandvertragers.staat u graag bij met het uitzoeken welke eisen voor u van toepassing zijn.Brandpreventie is geen eenvoudige tak van sport, bedrijven en instellingen hebben te maken met een wirwar aan normen en eisen voor brandveiligheid. Lees meer

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.