Over ons

Wij zijn trots op onze beoordelingen, BEKIJK HIER ONZE REFERENTIES!

4/5

NNS, het Noord Nederlands Schoonmaakbedrijf, heeft in 40 jaar ruime ervaring opgedaan in Noord Nederland met schoonmaken op hoog niveau waarbij Streeploos, Smetteloos, Grondig met een Helder zicht op schoonmaken steeds het motto is geweest.

Vanuit een kleine organisatie bedient NNS een groot werkgebied. Het bescheiden kantoor is gevestigd in de stad Groningen, van daaruit werken al onze personeelsleden in de drie Noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe). bij vele van onze zakelijke klanten.

De kracht van NNS schuilt in de eenvoudige constatering dat alles wat vies is geworden door NNS weer kan worden schoongemaakt. Daarvoor doen wij graag een stapje extra. Zo kunnen wij binnen no time ter plekke zijn bij onze klanten op locatie. ’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds, bij NNS is er altijd wel een specialist beschikbaar.

Onze ISO-cetrificeringen

Het leveren van kwaliteit is vanzelfsprekend voor onze medewerkers, onze EN-ISO 9001:2015 – certificering en ISO 14001:2015 – certificering garandeert onze klanten kwaliteit van begin tot eind. Wat deze certificeringen exact inhouden, leest u hier.

Referenties

4/5
"Ik ben tevreden over de diensten van NNS Schoonmaak. NNS maakt schoon in onze beide gebouwen; de Oosterpoort en de Stadsschouwburg. Ze handelen snel en adequaat bij incidenten, zijn 24 uur per dag beschikbaar en ze zijn zeer flexibel! Ook doen ze meer dan alleen glasbewassing, het impregneren van de kerstboom en overige schoonmaak. NNS zorgt voor het changeren van de zalen, vervoer van maaltijden, het ophangen van geveldoeken, regelen van Kerstbomen en andere voorkomende werkzaamheden. Daarnaast vind ik het ‘meedenken’ van NNS ook zeer prettig. Zij kunnen daardoor goed adviseren. Dit gaat dus veel verder dan de schoonmaak! De relatie met de medewerkers van NNS Schoonmaak is informeel, maar moet in principe formeel zijn."
Oosterpoort​ + Stadsschouwburg
Teamleider Facilitaire Dienst
4/5
"NNS Schoonmaak houdt zich aan de afspraken en onderscheidt zich van andere schoonmaakbedrijven door niet te beroerd te zijn om iets extra’s te doen. NNS Schoonmaak is 24/7 beschikbaar en kan daardoor snel aanwezig zijn bij incidenten. De werkzaamheden worden consistent uitgevoerd. De waarborging van de kwaliteit in het team van NNS Schoonmaak verdient echter nog wat aandacht. Ze hebben professionele brandpreventieve werkzaamheden uitgevoerd en ik vind de prijs-/kwaliteitverhouding prima. We hebben een zeer goede informele relatie met dit bedrijf."
Biblionet
Hoofd Facilitaire Dienst

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.